Notice: Undefined index: webnus_allow_comments_on_page in /customers/3/c/7/galleri-soli.dk/httpd.www/WordPress/wp-content/themes/quentin/classes/woptions.php on line 48 Galleri med moderne kunst - Galleri Soli

Blog Post Galleri med moderne kunst


maj

12

2014

Galleri med moderne kunst

Galleri med moderne kunst. Store og små malerier med emner, stilarter og farvevalg der favner bredt, kan du beskue i mit galleri med moderne kunst

I galleri moderne kunstmit Galleri moderne kunst, udstiller jeg malerier i mange størrelser. Hvis du trænger til udsmykning af dine vægge vil jeg foreslå du kigger på de mange mange forskellige malerier jeg lagt i netgalleriet her på sitet. En stor del af mine billeder er malet med vandfarver, men også malerier med akryl- og pastelfarver har jeg lagt ud på siden. Adgang til galleriet finder du i menuen til højre. Jeg håber du får en god oplevelse og måske finder du netop det, som du søger efter. I blandt de mange billeder jeg har malet, er der masser af forskellige motiver, at vælge imellem. På nogle er motiverne abstrakte så fantasien kan få frit løb, når man fortolker billederne på andre er de mere genkendelige med motiver fra vores rige natur, fra berømte eventyr. Nogle motiver er andelige og er endog akkompagnieret af smukke digte. Mine akvareller er både malet på traditionel traditionel vis, men også af og til med en teknik, som kaldes gouacher, hvor mand dupper med tørre farver, hvilket giver en helt speciel effekt.Jeg har så mange ting, at fortælle om mine værker og jeg synes du skal kigge, forbi og se alle de farverige billeder i mit store galleri moderne kunst.

Notice: Undefined index: webnus_allow_comments_on_page in /customers/3/c/7/galleri-soli.dk/httpd.www/WordPress/wp-content/themes/quentin/classes/woptions.php on line 48

Comments are closed.

Notice: Undefined index: webnus_allow_comments_on_page in /customers/3/c/7/galleri-soli.dk/httpd.www/WordPress/wp-content/themes/quentin/classes/woptions.php on line 48