Gobeliner med flotte farvefyldte motiver

Gobeliner med moderne og klassiske motiver. I mit galleri finder du en flot udstiling med udsøgte, farverige vægtæpper fra Frankrig

Jeg er så heldig, at kende ”La Martinerie”, som er fællesbetegnelsen for 3 fantastiske gobelinvævere fra Frankrig. For godt 10 år siden havde jeg fornøjelsen, at udstille deres pragtfulde kunstværker og det blev en kæmpesucces med masser af besøgende til udstillingen og det blev såmen sendt i 2 udsendelser på Dansk TV, som du måske har haft fornøjelsen, at se. Det er lykkes mig, at få de flotte værker udstillet par gange siden og jeg vil gøre mit til, at de også kommer tilbage i fremtiden.Trioen anvender silke og uld, når de væver de vidunderlige vægtæpper og resultaterne er virkelig beundringsværdige. Motiverne, som er anvendt er af meget forskellig karakter, strækkende sig fra det universelle og guddommelige til lidt mere jordnære ting, som floraen og faunaen, som vi støder på i vores dagligdag.

Farverne der anvendes er ligeledes mange. Nogle motiver er vævet med meget kraftige og varme farver, men andre er vævet med et farvevalg, som er mere klassisk og giver tæpperne et antikt og patineret resultat. Jeg byder alle velkommen til, at komme og kigge på de flotte franske gobeliner.

 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere