Skip to content

Galleri Soli

Ring til os på 51 21 59 69

 


Permanent udstilling:


Soli Madsen viser de nyeste billeder:

Cecilia Madsen viser sine nye glasarbejder:


Tidligere udstillinger:

Feb-marts 2019

Kitsten Brinkløv

Nov.-dec. 2017

Ny udstilling i Galleri Soli med Billedkunstner Ole Hauerbach.

Ole Hauerbach er en af de kendte Odsherredkunstnere med helt sit eget udtryk af lys og landskab i Odsherred. Fernisering lørdag d. 28. oktober kl. 13-17.

Siden midten af firserne har Ole Hauerbach malet med akrylfarver på lærred, tit meget store værker.Han er uddannet som billedkunstlærer ved Danmarks Lærerhøjskole og med Mette Rose som lærer i nogle år.

Ole Hauerbach har arbejdet meget med landskabsmalerier fra Ordrupnæs i Odsherred, hvor han har sommerhus. Han maler også miniaturer, samt akvareller og portrætter. Ole Hauerbach er en meget succesfuld kunstner.

Stilmæssigt er det den store enkelthed og de store flader, der dominerer de fleste af hans værker, også fordi han startede med papirklip. Kontrasten mellem de store ensartede, opakke og de transparente flader er spændende. Teknikker er helt i top og udtrykkene er så stærke, at man ikke glemmer hans kunst.
Det er tredje gang Ole Hauerbach udstiller i Galleri Soli, de først 2 gange i Sandved og nu i Sorø.

Samtidig med Ole Hauerbachs kunst, vises som sædvanligt Soli Madsens billedkunst og Cecilia Madsens glaskunst.

Udstillingen varer resten af året.

Åbningstider: Tirsdag, onsdag, fredag og søndag hl. 13-17, samt efter aftale.

Ole Hauerbach

 

Soli Madsen

 

Cecilias Glas

 


Oktober 2017

NY KUNSTFOTO- UDSTILLING I GALLERI SOLI MED FOTOS AF TobyO

Galleri Soli, Peter Damsvej 70-4180-Sorø.

Fernisering LØRDAG DEN 16. SEPTEMBER 2017 fra kl. 13 til 17

Udstillingen varer til og med onsdag den 25. oktober.

 

TobyO har malet, tegnet og lavet skulpturer, men nu er det især fotokunsten, som er hans passion. Han har fotograferet i over 40 år. Det, der vises, kalder han for ”FOTALERIER”, da de fleste er printet på lærred, der er spændt op på en ramme. TobyO er født i 1952 og han begyndte at lave fotalerier i 2014. Han fanger skønheden ved at sammensmelte foto- og malerikunst.

Han beskæftiger sig med refleksioner i vand og det spændende felt mellem den forventede fysiske virkelighed og den mere intuitive og drømmeagtige. Effekten er meget fascinerende. Igennem fotokunsten kan vi opleve at finde paralleller til denne og en hinsides verden, som eksisterer side om side. Hans kunst passer meget fint sammen med Soli Madsens billedkunst og Cecilia Madsens glaskunst, som også vises ved samme lejlighed. Alle 3 kunstnere viser skønhed og poesi.

De seneste år har TobyO udstillet i banker og på Kunstnergaarden i Dianalund, 2016, og for Kræftens Bekæmpelse, Næstved 2017. TobyO er lokal, da han bor i Ruds Vedby.

Torben Eriksen.doc-2

Tobuy Plakat


August 2017

Sidste dag 15. september!

Ny udstilling 16. september !

Fødselsdag 2017

Galleri Soli fejrer 1 års fødselsdag!

I den anledning gives der 25 % rabat på alle billeder i galleriet, ligesom der også vil være tilbud på en del glaskunst af Cecilia Madsen!

Tilbuddene gælder hele august måned!

Tlf. 55 45 65 18/51 21 59 69 www.galleri-soli.dk

 Åbningstider: Tirsdag, onsdag, fredag og søndag kl. 13-17

Samt efter aftale, eller prøv klokken.

 


3. juni til 30. juli:

Plakat Åben hus i pinsen 2017

Ny udstilling med fernisering lørdag den 3. juni fra kl.13 til 17 med ny billedkunstner Jethoni! (Jesper Thomas Nielsen).

Åbningstider: tirsdag, onsdag, fredag og søndag fra 13 til 17, samt efter aftale.

Udstillingen varer til og med søndag den 30. juli.

Gratis adgang!

Galleri Soli, Peter Damsvej 70, 4180-Sorø, viser værker af pyramide-kunstner Jethoni fra Sventrup ved Korsør, samt glaskunst af glaskunstner Cecilia Madsen fra Rosted ved Slagelse og billedkunstner Soli Madsen, som stammer fra Paris, med flere. Jethoni har i mange år været fascineret af pyramider fra hele verden, som han har rejst til og holdt foredrag om.

Han har udstillet en lang række steder, mest i Danmark, bl. a. på Kunstnernes Påskeudstilling i Århus, i Danmarks Radio og på Art Expo April Rome i Domus Romana Art Galleri. Han blev nomineret til Palm Art Award 2013 i Art Domain Leipzig. Han har modtaget undervisning hos private kunstlærere, bl. a. hos Soli Madsen. Hans kunst er mest ekspressiv, lidt kubistisk men også noget figurativ, med meget smukke farver.

 Se www.kunstipinsen.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Tidligere i år:

 

Plakat-Forårsudstulling-2017 Plakat Forårsudstulling 2017

Forårsudstilling frem til 31. maj 2017

Soli Madsen

Cecilia Madsen

Klaus Brage

 

Plakat-Forårsudstulling-2017
 

Tidligere i år udstillede:

Aktuel Udstilling: 14. Januar - 12. marts
Jette Kirkeby, Cecilia Madsen og Soli Madsen!

Plakat 14-01-2017

Pressemeddelelse:

Billedkunstner Jette Kirkeby fra Næstved bliver den ny udstiller i Galleri Soli, Peter Damsvej 70, i Sorø. Lørdag den 14. januar 2017 holdes der fernisering fra kl. 13 til 17,med Jette Kirkebys meget poetiske malerier, samt Cecilia Madsens smukke glasværker og den parisiskfødte billedkunstner og galleriejer Soli Madsens mangfoldige værker.

Jette Kirkeby og Soli Madsen har kendt hinanden og fulgt med hinandens karrierer i næsten 30 år. De var dengang elever hos Ole Vincent Larsen. Jette Kirkeby har udstillet i mange gallerier i Jylland og på Sjælland. Soli Madsen utallige steder og på gallerier i udlandet og herhjemme.

Jette Kirkeby har altid været ekspressionistisk i sit udtryk, men efter at have modtaget undervisning hos den kendte kunstner Hans Christian Rylander er hun blevet mere og mere figurativ. På trods af det figurative, er der stadig plads til spontane strøg. Mange af motiverne er unge piger og unge kvinder, som udtrykker længsel og drømme; ja, ligefrem en universel søgen, som rammer noget dybt inde i beskuerens hjerte. Deres øjne er fængslende, de stiller spørgsmål og drager. Ved siden af disse smukke piger er der ofte en fugl, en kat eller andet dyr, tit en violin, samt mange små overraskelser, som man måske ikke ser lige med det samme. I disse urolige tider, er det skønt at møde så megen poesi, som får os til at standse op.

Udstillingen varer til og med søndag den 12.marts. Åbningstider: tirsdag, onsdag, fredag og søndag 13-17. Samt efter aftale eller prøv klokken.

plakat-05-11-2016

KB har udstillet mange steder på gallerier, i institutioner og virksomheder, også i København. Hans værker taler meget til de unge generationer. Lige nu også på det dejlige Galleri Lorien på Frederiksberg i København, som har en permanent samling af hans værker. Han sælger også gennem ”Kunstsamlingen”, som primært beskæftiger sig med salg af kunst via Nettet. De fik rettigheder til 10 af hans tegninger, som nu er til salg som nummererede litografier. De har startet en konkurrence via Face book, hvor præmien er 4 af hans billeder. Han er også på Instagram , hvor gallerier, kunsthandlere og anmeldere følger ham . Blandt andet den amerikanske anmelder Robert Brack, som skriver:” KB is especially talented. I love this work. Wonderful artist ”.

KB bor nu i Rejnstrup ved Fuglebjerg, men vil gøre noget godt for sin tidligere by ved at udstille hos Soli Madsen. Soli Madsen udstiller nye værker, også nogle tegnet med Poscatuscher, for første gang for hende, samt andre teknikker i hendes tit kosmiske stil, men også dynamiske malerier. Datteren Cecilia Madsen har også en permanent, sprudlende glasudstilling, som hun fornyer jævnligt. For alle tre kunstnere gælder det, at fantasien er sluppet løs og humoren spreder glæde. Udstillingen varer året ud. De nye åbningstider : tirs-onsdag, fredag og søndag, 13-17, samt efter aftale eller prøv klokken.

 

Ellen Jacobsen

[line]

Plakat PeterDamsvej

DagbladetPDF

SorøAvis

 

Dagbladet-2 Dagbladet-1 Plakat aug.16

 

Aktuelle udstillinger / nyheder