Notice: Undefined index: webnus_allow_comments_on_page in /customers/3/c/7/galleri-soli.dk/httpd.www/WordPress/wp-content/themes/quentin/classes/woptions.php on line 48 Kommende Udstillinger - Galleri Soli

Kommende Udstillinger
Galleri Soli er med i Kunst i Pinsen d. 19-21 maj 2018

Det bliver en fest!

Åbent: 10-17 alle tre dage!

Soli Madsen, Cecilia Madsen og Klaus Brage udstiller i Galleri Soli på de 140 m2, så der er meget at se!

Link: www.kunstipinsen.dk
Facebook: Kunst i pinsen
App store: Kunst i pinsen

 

Permanent udstilling af Soli Madsens malerier og Cecilia Madsens glas:

Tirsdag, onsdag, fredag og søndag kl. 13 – 17, samt efter aftale


Soli forbereder den kommende separatudstilling: mere om det senere!

 
 

Ny udstilling i Galleri Soli med Billedkunstner Ole Hauerbach fra Hørsholm.

Fernisering lørdag den 28. oktober 2017, kl. 13 – 17. Kunstneren vil være til stede.

 Ole Hauerbach

Siden midten af firserne har Ole Hauerbach malet med akrylfarver på lærred, tit meget store værker. Han er uddannet som billedkunstlærer ved Danmarks Lærerhøjskole og med Mette Rose som lærer i nogle år. Ole Hauerbach har arbejdet meget med landskabsmalerier fra Ordrupnæs i Odsherred, hvor han har sommerhus. Han maler også miniaturer, samt akvareller og portrætter. Ole Hauerbach er en meget succesfuld kunstner. Stilmæssigt er det den store enkelthed og de store flader, der dominerer de fleste af hans værker, også fordi han startede med papirklip. Kontrasten mellem de store ensartede, opakke og de transparente flader er spændende. Teknikker er helt i top og udtrykkene er så stærke, at man ikke glemmer hans kunst.   Det er tredje gang Ole Hauerbach udstiller i Galleri Soli, de først 2 gange i Sandved og nu i Sorø.   Samtidig med Ole Hauerbachs kunst, vises som sædvanligt Soli Madsens billedkunst og Cecilia Madsens glaskunst.   Udstillingen varer resten af året.      
Ny udstilling med fotokunst 16. september 2017, med ferinsering kl. 13-17   TobyO Plakat Torben Eriksen.doc-2  
 

Tidligere udstillinger i 2017

Galleri Soli er med i ” Kunst i Pinsen” den 3. 4. og 5. juni 2017. Ny udstilling med fernisering lørdag den 3. juni fra kl.13 til 17 med ny billedkunstner Jethoni! (Jesper Thomas Nielsen). Åbningstider i hele Pinsen fra kl. 11 til 17. Åbningstider efter Pinsen: tirsdag, onsdag, fredag og søndag fra 13 til 17, samt efter aftale. Udstillingen varer til og med søndag den 30. juli. Gratis adgang! Galleri Soli, Peter Damsvej 70, 4180-Sorø, viser værker af pyramide-kunstner Jethoni fra Sventrup ved Korsør, samt glaskunst af glaskunstner Cecilia Madsen fra Rosted ved Slagelse og billedkunstner Soli Madsen, som stammer fra Paris, med flere. Jethoni har i mange år været fascineret af pyramider fra hele verden, som han har rejst til og holdt foredrag om. Han har udstillet en lang række steder, mest i Danmark, bl. a. på Kunstnernes Påskeudstilling i Århus, i Danmarks Radio og på Art Expo April Rome i Domus Romana Art Galleri. Han blev nomineret til Palm Art Award 2013 i Art Domain Leipzig. Han har modtaget undervisning hos private kunstlærere, bl. a. hos Soli Madsen. Hans kunst er mest ekspressiv, lidt kubistisk men også noget figurativ, med meget smukke farver.  Se www.kunstipinsen.dk      

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

galleri-soli.dk/…/Plakat-Åben-hus-i-pinsen-2017.pdf
——————————————————————————————————————————————————————————————-
  • Dato: 7. marts 2017
  • Pressemeddelelse:
  • Forårsudstilling i Galleri Soli med fernisering lørdag den 18.marts 2017 kl. 13-17.
  •  Glaskunstner Cecilia Madsen, billedkunstner Soli Madsen, billedhugger Susanne Kirså og grafiker Klaus Brage.
Galleri Soli, Peter Damsvej 70, 4180-Sorø vil vise sin første forårsudstilling. Man er meget velkommen til at komme andre dage, end på ferniseringsdagen! Tirs.- ons.- fre.- og søndag, fra 13 til 17, eller efter aftale. Eller ring på klokken! Disse kunstnere har før arbejdet sammen med stor glæde (både i Sorø og i Sandved, i det første Galleri Soli, som flyttede til Sorø sidste sommer). Fælles for dem er en begejstring for livets skønne sider, dem, der gør, at vi, trods modgang, igen og igen møder lykken i flygtige øjeblikke. De er værd at mindes, de fører os sammen med andre mennesker, når vi deler dem omkring kunstværker. Nogle indryk bliver til naturalistiske skulpturer eller glasværker, andre bliver mere non-figurative, såsom i Klaus Brages grafik, men Soli Madsens værker er en blanding af figurativ og non- figurativ kunst med finurlige fortællinger. Kunst taler til alle folkeslag, uden ord, derfor har Soli Madsen og Susanne Kirså også udstillet i mange lande med stor succes. Susanne Kirså har noget nyt med: nogle skulpturer, ikke kun af bronze, som hun plejer, med også nogle, som er forsølvede. Cecilia Madsen hører til den yngre generation og har derfor kun udstillet herhjemme endnu, men meget ihærdigt, både med figurer og med fade og glasbilleder. Udstillingen varer til og med onsdag den 31.maj. Derefter skal billedkunstner Jethoni udstille. Vel mødt!  

Plakat-Forårsudstulling-2017


Januar 2017:

Billedkunstner Jette Kirkeby kommer med en meget spændende udstilling!

Glæd dig 

Fernisering lørdag d. 14. januar kl. 13-17.

 plakat-14-01-2017

Her ser du fra venstra: Glaslampe af Cecilia Madsem, 2 malerier af Jette Kirkeby og en akvarel af Soli Madsen

 lampe-cecilia img_8444 img_8447

dans-med-fugle-jpg300kb

Billedkunstner Jette Kirkeby fra Næstved bliver den ny udstiller i Galleri Soli, Peter Damsvej 70, i Sorø. Lørdag den 14. januar 2017 holdes der fernisering fra kl. 13 til 17,med Jette Kirkebys meget poetiske malerier, samt Cecilia Madsens smukke glasværker og den parisiskfødte billedkunstner og galleriejer Soli Madsens mangfoldige værker. Jette Kirkeby og Soli Madsen har kendt hinanden og fulgt med hinandens karrierer i næsten 30 år. De var dengang elever hos Ole Vincent Larsen. Jette Kirkeby har udstillet i mange gallerier i Jylland og på Sjælland. Soli Madsen utallige steder og på gallerier i udlandet og herhjemme. Jette Kirkeby har altid været ekspressionistisk i sit udtryk, men efter at have modtaget undervisning hos den kendte kunstner Hans Christian Rylander er hun blevet mere og mere figurativ. På trods af det figurative, er der stadig plads til spontane strøg. Mange af motiverne er unge piger og unge kvinder, som udtrykker længsel og drømme; ja, ligefrem en universel søgen, som rammer noget dybt inde i beskuerens hjerte. Deres øjne er fængslende, de stiller spørgsmål og drager. Ved siden af disse smukke piger er der ofte en fugl, en kat eller andet dyr, tit en violin, samt mange små overraskelser, som man måske ikke ser lige med det samme. I disse urolige tider, er det skønt at møde så megen poesi, som får os til at standse op. Udstillingen varer til og med søndag den 12.marts. Åbningstider: tirsdag, onsdag, fredag og søndag 13-17. Samt efter aftale eller prøv klokken.