Akrylmalerier

Akrylmalerier med liv og bevægelse

Akrylmalerier med en symfoni af farver. Fundamentale spørgsmål om menneskene og om universet omkring os er nogle af temaerne i min billedkunst

Akrylmalerier med farver og farvesymbolik der er en fryd for øjet.
Med udgangspunkt i den abstrakte og ekspressionistiske udtryksform forsøger jeg, at afbilde mit syn på vores eksistens og det univers som omgiver os. Mine malerier udtrykker selvfølgeglig min øjeblikkelige sindstilstand og mit temperament og temaerne, som jeg forsøger, at gengive er derfor grebet an på mange forskellige måder, hvilket tydeligt fremgår af det endelige resultat.

Da jeg holder meget af alle farver er et fællestræk for mine værker dog, at billederne er meget farverige. Man vil blandt mine værker både kunne finde billeder, hvor jeg har anvendt meget stærke farver, når jeg synes det var det rigtige, men også mange, hvor jeg har brugt pastelfarver, når det passede sig. Ikke sjældent anvender jeg blandteknik, som giver mig flere udtryksmuligheder, når jeg har brug for det.
Se mere omkring rensning af dine malerier

I galleriet herpå hjemmesiden har jeg lagt et udvalg af mine værker og jeg håber der er noget der vækker interesse og byder dig velkommen, hvis du skulle få lyst til, at kigge forbi mit store galleri og se mine akrylmalerier og anden billedkunst i naturlige og idyliske omgivelser.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere