Akvarel billeder med varierende motiver

Akvarel billeder. I galleriet kan du finde akvareller med både abstrakte og genkendelige motiver, som afbilder talløse forskellige emner

Akvarel billeder, både store og små. Hvis du trænger til udsmykning af dine vægge vil jeg foreslå du kigger på de mange mange forskellige malerier jeg lagt i netgalleriet her på sitet.En stor del af mine billeder er malet med vandfarver, men også malerier med akryl- og pastelfarver har jeg lagt ud på siden. Adgang til galleriet finder du i menuen til højre. Jeg håber du får en god oplevelse og måske finder du netop det, som du søger efter.

Akvarel billeder

I blandt Akvarellerne, som jeg har malet, er der masser af forskellige motiver, at vælge imellem. På nogle er motiverne abstrakte så fantasien kan få frit løb, når man fortolker billederne på andre er de mere genkendelige med motiver fra vores rige natur, fra berømte eventyr. Nogle motiver er andelige og er endog akkompagnieret af smukke digte.

Jeg maler både akvareller med på traditionel vis, men benytter mig også gerne af en teknik, som kaldes gouacher, hvor dupper med tørre farve, hvilket giver en helt speciel effekt. Jeg har så mange ting, at fortælle om mine værker og jegt synes du skal kigge, forbi mit store galleri og se alle mine akvarel billeder.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere