Farverige malerier med masser af variation

Se mine farverige malerier. Abstrakte billeder, ekspressionistiske billeder og meget andet godt kan du se blandt det store udvalg jeg har i netgalleriet

Hvis du søger Farverige malerier med god billedkunst og masser af farver er du kommet til det rette sted. Lige meget, hvilken malerteknik jeg benytter mig af, bliver mine billeder altid mættet med farver fra hele spektret, fordi det er en fryd for mine øjne og kan få smilet frem, selv på den værste gråvejrsdag.

I menuen til venstre kan du finde adgang til mit netgalleri, hvor jeg har lagt en masse af mine værker så alle der har lyst, kan se hvad jeg står for. Der malerier med akrylfarver, malerier med pastelfarver og også mange mange akvareller, som alle er fyldt med farver og harmoni.

Du kan finde billeder med spirituelle motiver, med motiver fra eventyr og meget, meget mere. Jeg håber du kan finde noget du synes om og hvis det ikke er tilfældet er jeg altid klar til, at modtage dine egne forslag og ideer og så vil jeg male dig et billede ligesom du tænkt. Hvis du har lyst til selv, at male afholder jeg kurser med jævne mellemrum, hvor jeg lærer mine elever, at male de flotteste farverige malerier.

 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere