Kristne malerier med hjertevame og sjæl

Kristne malerier med bibelske budskaber er jeg optaget af og en væsentlig del af mit omfattende galleri er reserveret til malerier med kristne budskaber

Kristne malerier udført med forskelllige stilarter og malerteknikker. Kristendommen og de bibelske budskaber er fundamentet for hele den vestlige kultur og jeg vælger ofte temaer herfra, når arbejder i mit atelier. De historier jeg vælger ud kan både være af det gode og det onde, men jeg forsøger altid, at finde de positive sider, hvilket afspejler mit livssyn.

Kristi-himmelfart.jpg

Teknikken jeg anvender varierer, alt emne og temparement. De teknikker jeg for meste anvender er akryl på lærred, pastelfarver og akvarel farver, men jeg bruger også flere andre teknikker og anvender blandteknik, når det passer sig. Farvevalget er en pallet af varme farver, som selvfølgelig vil variere i styrke efter hvilken type det er men der altid mange af for jeg elsker farver.

Mine billeder er ofte abstrakte, men kan samtidig godt indeholde genkendelige elementer og jeg bruger eventyrlige figurer når jeg fremstiller min kunst. Min livlige fantasi hjælpe mig med, at frembringe forskellige fabler og figurer, som jeg holder af, at bruge til, at symbolisere og tydeliggøre mine synspunkter. Indgangvinklen og til det valgte emne skifter fra gang til gang, men jeg synes som regel det lykkes mig, at nå mit mål,når jeg maler Religiøs kunst.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere