Maleri salg. Ekspressionistisk billedkunst til salg

Maleri salg. Store og små abstrakte malerier med forskellige temaer, malet med stor lidenskab og med stort udvalg af farver sælges fra mit galleri

Maleri salg. Hvis du gerne vil have ny kunst på dine vægge inviterer jeg dig hermed til, at besøge mit store galleri. Her udstiller jeg min min billedkunst, Som består af både store og små billeder og priserne varierer så jeg synes der er noget godt for enhver pengepung.

Mine malerier er ofte centreret omkring eksistensielle emner og jeg bruger flere forskellige teknikker til, at male mine billeder. Som oftest anvender jeg vandfarver og akrylfarver, men jeg kan sagtens finde på, at blande forskellige teknikker materialer, når jeg synes det er det der skal til, for, at få det rigtige udtryk.

I mit galeri finder du religiøs kunst, spirtuelle billeder, ligesom jeg har akvareller, som illustrerer nogle af de mange dejlige eventyr, som vi alle kender. En del af min kunst er abstrakt, men der vil også være billeder med genkendlige motiver og emner.

Læs også om mine malerier som sælges

Min kunst er fyldt med farver og jeg synes der er noget for enhver smag. Derfor synes jeg mit galleri er hver, at besøge og jeg håber du kan finde noget moderne kunst til en pris, der passer dig. Jeg byder dig hermed velkommen til mit maleri salg og håber du får en god oplevelse.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere