Besøg mit galleri, hvor malerier sælges

Malerier sælges til gode priser. Moderne billedkunst med stor variation i stil og farvevalg findes i mit galleri, hvorfra jeg sælger mine værker

Malerier sælges i mange forskellige prislag. Hvis du har en ledig plades på væggen i dit hjem, på kontoret eller i jeres kantine, som trænger til, at blive fyldt ud, vil jeg byde dig velkommen til, at tage en tur rundt og kigge på det store udpluk af mine værker, jeg har lagt ud på mit netgalleri, som du finder adgang til i indholdsfortegnelsen til venstre på siden. 

Her vil du finde mine akrylmalerier med med kraftige varme farver, billeder malet med pastelfarver som naturlig er mere milde, eventyrlige akvareller og meget mere. Jeg bruger flere forskellige temaer i min malerkunst, ligesom teknikkerne jeg bruger til, at frembringe mine udtryk er mangfoldige. Du vil kunne finde eksempler, hvor jeg som modspil til de intense farver har brugt forskellige metaller.

Jeg udstiller meget gerne mine værker i kantiner eller andre offentlige rum så du eller i får lidt tid til, at finde ud af, hvilket eller hvilke værker i synes bedst om. Hvis min stil er den rigtige, men der måske var tænkt på et helt bestemt farvevalg eller tema, som ikke findes i mit galleri tager jeg meget gerne mod bestilling og vil så male det valgte tema med de farver, som ønskes. Tøv endelig ikke med, at besøge min udstilling der er masser, at kigge på og mine malerier til salg.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere