Malerier til salg – Kig ind i galleriet

Malerier til salg. abstrakte og ekspressionistiske malerier med spændende farvevalg og overraskende motiver, finder du i mit galleri ude på landet

Mangler du noget flot moderne malerkunst til at pryde væggene i virksomheden i privaten eller hvilket som helst andet sted,byder jeg dig velkommen til mit netgalleri. Jeg har lagt en masse af mine fine værker ud så man kan se mine farverige billeder og hvis du er til mange farver er jeg sikker på du kan lide nogle af dem.

Du vil finde mine meget fine billeder med blide pastelfarver, men også malerier med meget kraftige akrylfarver. Akvarelmalerier med afbildninger af eventyrfigurer, kosmiske elementer og meget andet er også noget ,du vil støde på. Temaerne i mine malerier er mangfoldige og de teknikker jeg bruger til at udtrykke dem ligeså.

Det er selvfølgelig nemmest, at udvælge de værker man gerne vil have, hvis de bliver hængt op, der hvor de er tiltænkt og jeg kan derfor tilbyde, at udstille de billeder, som valget står imellem, i jeres kantine eller kontorgang, så i har mulighed for, at se dem lidt an, før i bestemmer jer. I kan komme ned i mit galleri, hvorfra malerier til salg og så finder vi ud, hvilke billeder det skal være.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere