Moderne malerier til salg fra mit galleri

Moderne malerier til salg. Du kan se akvareller med eventyr, som emne, når du besøger mit galleri, hvor der er moderne billedkunst til salg

Moderne malerier til salg. Hvis du søger fantasirig og farvefuld billedkunst med kraftfulde linier og masser af sjæl og livskraft, burde nogle af mine værker falde lige i din smag. Jeg laver både abstrakte og genkendlige motiver, og flere af mine billeder indeholder ekspressionistiske træk.

Jeg anvender mange forskellige temaer, når jeg udfører min kunst. Nogle der går igen er de store spørgsmål om livets begyndelse, tilstedeværelsen af mennesket og dets eksistensberettigelse, ligesom det store verdensrum og planeterne i vores solsystem er nogle af de emner jeg beskæftiger mig med. 

Af malerteknikker jeg bruger til, at udtrykke mig, kan jeg nævne mine akvareller, hvor jeg som regel op deler farverne med skarpe linjer og ikke, som det er mere traditionelt, lader farverne løbe sammen eller mine gouacher, hvor man dupper tør farvepigment på akvarellerne. Derudover ynder jeg, at anvende akryl- og pastelfarver, når jeg skal udtrykke mig.

I galleriet andetsteds på siden, kam du se i et bredt udsnit af mine malerier og de de forskellige temaer og teknikker jeg har anvendt og hvis du har lyst til, at se mere ønsker jeg dig velkommen i mit store galleri, hvor jeg har moderne malerier til salg.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere