Religiøs kunst med lune farver og fantasi

Religiøs kunst med billeder fra de bibelske testamenter tilsat mit positive livssyn og store glæde for harmoni , for mange farver og brug af fantasien

Religiøs kunst med stor variation. Kristendommen og de bibelske bøger er byggesten for hele den vestlige kultur og jeg benytter tit historier om morale og livsfilosofi fra disse skrifter, men også fra mange andre religioner, som udgangspunkt til min billedkunst. Malerierne er dog sjældent malet på traditionel vis, men med min personlige stil, hvor jeg kan gøre brug af fabulerende figurer og mange andre elementer, som min fantasi bringer, mens jeg fører penslen.

Religiøs kunst

Som med alle mine andre malerier vil man også, når ser mine billeder med religiøse emner finde varme farver i en mangfoldighed, som er en fryd for øjet. Blandt mine religiøse værker vil man finde akvareller, billeder malet med akrylfarver og med pastelfarver, men der vil også være nogle med blandteknik.

Til venstre på siden finder du adgang mit galleri, hvor jeg har lagt et stort udvalg af mine mange værker. Du vil her kunne se både abstrakt malerkunst og også billedkunst med genkendelige motiver. I noget af mine billedkunst har brugt en ekspressionistisk stil til, at fremhæve mine motiver. Blandt temaer jeg har anvendt kan jeg nævne eventyr eller digte, kærlighed du vil også finde en del spirituel og religiøs kunst.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere