Rensning af malerier så de får det rigtige skær

Ekspertise i rensning af malerier. Hvis dine billeder trænger til en opfriskning har jeg den nødvendige efaring, hvis dine billeder har mistet den oprindelige glød

Rensning af malerier er ikke noget man skal forsøge sig på, hvis man ikke har de nødvendige kunstskaber. Man risikerer nemt, at spolere sine elskede billeder uopretteligt.

Derfor tilbyder jeg med glæde min assistance og kan godt love, at dine akvareller eller akrylmalerier vil komme så tæt på den glød og skarphed, som de havde da de forlod kunstnerens malerstativ. Jeg har mange års erfaring, som kunstmaler og har haft adskillige renoverings- og rensningsopgaver i forbindelse med mit arbejde. Blandt andet har jeg med stor succes renset og restaureret kirkebilleder flere steder rundt om i landet.

Som kunstelsker og udøvende kunstmaler, vil det være mig en stor glæde, at hjælpe andre, som holder af malerkunst med, at bevare deres elskede billeder så de kan pryde væggene mange år ud i fremtiden.

Bring jeres malerier til mit galleri og lad mig se, hvad jeg kan gøre for, at bringe det tilbage til fordums stolthed. Samtidig vil i få lejlighed til, at kigge på den billedkunst, som jeg og andre kunstnere har udstillet for tiden og jeg vil med glæde fortælle lidt om værkerne, hvis i har lyst til det. Velkommen til mit galleri, når i har brug for rensning af malerier.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere