Spirituelle malerier. Billedkunst med sjæl

Spirituelle malerier. Religiøs kunst med personlig fortolkning. Lidenskabelige farverige malerier med bløde, med intense og kraftfulde linier

 

Spirituelle malerier med brug af hele farvespektret, inspiration fra kristendommen og andre religioner samt fabler og sagn fra hele verden blandet med min egen fantasi.

Påvirket af det kunstneriske miljø i Paris, hvor jeg er født og opvokset, blev min interesse for kunst og især malerkunst vakt og jeg startede med, at male i en ganske ung alder. Da jeg elsker farver er mine malerier som oftest meget farverige og Jeg anvender forskellige teknikker enkeltvis, men tit blander jeg forskellige teknikker for, at udtrykke netop den stemning jeg ønsker.

 

spirituelle malerierI min malerkunst beskæftiger jeg mig meget med de fire elementer og livets store gåder omkring formålet med menneskets tilstedeværelse herpå jorden og hvad universt omkring os indeholder.

Hvis det er spørgsmål, som også optager dig, bør du kigge i mit galleri her på siden og jeg håber du kan lide mit arbejde og får lyst til, at kigge forbi mit galleri og se nærmere på mine spirituelle malerier og alle mine andre værker.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere